Yogaweekend

Yogaweekend

Op aanvraag organiseert Aïn voor jou een yogaweekend in de zaal van Delta Groepspraktijk te Lille.

- Voorwaarde: minimaal 10 deelnemers, maximaal 16.

- Kosten €370 per persoon

- Inclusief thee, koffie, koekjes

- Exclusief logies en maaltijden: Op wandelafstand van onze yogazaal zijn verschillende mogelijkheden om te gaan uit eten. Contacteer Aïn als je hulp zoekt met deze praktische zaken.Indien je een yogaweekend wenst te boeken met een specifiek thema, is dit bespreekbaar met de lesgeefster.

Lesgeefster: Aïn heeft lerarenopleidingen gevolgd in zowel kundalini- als restorative yoga en twee jaartrainingen afgerond bij het Centrum voor Siberisch Shamanisme in Etten-Leur. Ze is erkend diëtist gespecialiseerd in eetstoornissen en eetproblemen en volgt momenteel de bacheloropleiding Autismespectrumstoornissen aan AP-hogeschool

Bij interesse of vragen stuur een mailtje naar info@aindeborger.be

Programma

Vrijdagavond starten we ons weekend met een openingsritueel en een meditatieve en introspectieve yogales. We starten om 18.30 u en ronden af om 21.30.

Op zaterdag volg je in totaal 8 uur les. 's Ochtends starten we om 10.00 en ronden we af om 13.00. Na een lunchpauze van 2u, gaan we om 15.00 opnieuw van start. De namiddagsessie duurt tot 18.00. Je hebt 2 uur de tijd voor het diner, en van 20.00 tot 23.00u word je opnieuw in de zaal verwacht.

Zondag ronden we ons weekend af met yoga, meditatie en een afrondingsritueel.