Handige websites

Een community waar lotgenoten en professionals elkaar ontmoeten en steunen.

ANBN is dé place to be, één van je eerste stappen naar hulp wanneer je te maken krijgt met een eetstoornis.

Neem online contact met hen op, scroll door de website of loop vrijblijvend binnen op één van hun inloopmomenten (op verschillende locaties in Vlaanderen).


Eetexpert is het kenniscentrum omtrent eetstoornissen. Zij houden de vinger aan de pols van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen, verbinden hulpverleners met elkaar, verwijzen patiënten door naar de juiste hulpverlener en kunnen je zowel online als via de telefoon verder helpen in je zoektocht naar hulp. 

Wanneer jij zelf of één van je geliefden te maken heeft met een eetstoornis, dan kan je op hun website alle mogelijke informatie vinden die je nodig hebt om te begrijpen wat er gebeurt, en om de volgende stappen in het hersteltraject te plannen. 


TINZICHT: Coaching voor jongeren, volwassenen en gezinnen rond autisme, hoogbegaafdheid, schooluitval en nieuwe autoriteit 

Scherpenbergstraat 12, 2960 Sint-Job-in-'t-Goor


Groepspraktijk voor psychologische en pedagogische ondersteuning. 


Multipraktijk voor persoonlijke groei en begeleiding in kinesitherapie, logopedie, psychologie, osteopathie, diëtetiek en meer.


Sara Vermeiren is intuïtief eten- diëtist, diabeteseducator en nefrologisch diëtist. Zij houdt praktijk in Loenhout en online en biedt ook masterclasses aan in intuïtief eten.


"Het Praktijkhuis Schilde is een multidisciplinaire groepspraktijk met o.a. coaches, logopediste, audiologen, diëtiste, psychologe en osteopaat. Er wordt gekeken naar de totale mens: we benaderen het kind, de jongere, de volwassene en de oudere in al zijn aspecten. We werken met individuen, koppels, gezinnen en groepen.

Zorg op maat is ons doel. Naast de klacht wordt er ook gekeken naar de bredere context. Hierdoor krijgen we inzicht in de oorzaak van het probleem. Het concretiseren van ervaringen geeft mogelijkheden om de kwaliteit van leven van cliënten te verbeteren."


Jouw website hier? 

Websites met gratis informatie over eetstoornissen en eetproblemen en  websites van gespecialiseerde hulpverleners (diëtisten, psychologen, orthopedagogen...) publiceer ik met plezier kosteloos op deze pagina.