Free stuff

Knipkaartjes voor jouw Wins!

Print dit documentje af en knip de individuele kaartjes uit.

Elke keer als je een Win ervaart, noteer je deze op een kaartje.

Hou de kaartjes bij in een mooi doosje of een leuke enveloppe, en lees er één of meerdere op momenten dat je het moeilijk hebt.


Voedingsdagboek

In sommige gevallen geeft het bijhouden van een voedingsdagboek zicht op patronen en linken die ons eerder niet opgevallen zijn. 

Een voedingsdagboek vul je maximaal 2 weken in, tenzij je diëtist je anders adviseert, en interpreteer je steeds samen met een gediplomeerd zorgverlener. 


Journal

Een journal is een therapeutisch hulpmiddel. Je vult het dagelijks in en houdt op die manier je moods en de gebeurtenissen van een bepaalde periode in je leven bij. 

Indien je vragen hebt of bezorgdheden omtrent je mentale gezondheid, aarzel niet om een gediplomeerd hulpverlener te contacteren en je op de correcte wijze te laten helpen.


Voedingsdagboek incl. context 

In bepaalde gevallen kan het nuttig zijn om een tijdje een voedingsdagboek bij te houden waar je ook de context op noteert. De context is de situatie waarin de voeding aangeboden wordt. Zo kan je bijvoorbeeld noteren of de groentensoep van Oma smakelijk gegeten wordt op alle locaties, of dat dit gerecht enkel graag gegeten wordt aan de keukentafel van Oma. Je kan ook aandacht schenken aan de temperatuur, binnen- of buitenlocatie, soort van belichting, geuren, geluiden, tafelgenoten, tijdsduur enzovoort. 

Laat je voedingsdagboek steeds interpreteren door een gediplomeerd zorgverlener.