We werken aan jouw gezondheid op de manier die jij verkiest, of dat nu online is of in real life, ik pas mij als diëtist aan!

Online individuele- en groepstrajecten, lessen en trainingen

Werk jij liever online? Dan nodig ik je uit via Zoom.
Vraag hier je online consult aan en geef meteen enkele momenten mee die voor jou passen!

Sommige mensen werken gewoon graag online. Het is handig, laagdrempelig, tijdbesparend en het kan zijn dat je je veiliger voelt in je eigen omgeving. Dat is voor mij perfect in orde. Met uitzondering van enkele trajecten waarbij ik je de eerste sessie graag in levende lijve ontmoet, kunnen al mijn begeleidingen, lessen en trainingen ook online doorgaan. Ik zorg ervoor dat je enkel maar op een link hoeft te klikken en zo in mijn online praktijkruimte terecht komt. 

Naast de individuele trajecten, bied ik ook een online lessenrooster aan. Tijdens de zomermaanden zullen dat vaak eenmalige webinars zijn (want wie heeft er dan tijd voor een hele lessenreeks?), en tijdens het schooljaar bied ik zowel eenmalige webinars aan als hele lessenreeksen en trainingen. 


Contacteer mij ivm een programma op maat!


Webinars op aanvraag

Via info@aindeborger.be

Wanneer eten niet vanzelf gaat

Dit webinar is voor jou persoonlijk.

Vooraf stuur je mij per mail door welke moeilijkheden jij of jouw gezinsleden hebben aan tafel.
In de mate van het mogelijke stel ik een webinar op waarin jouw vraag (anoniem) aan bod komt.
Ik leg de situatie uit, analyseer ze en denk me na over kleine en grote oplossingen voor jouw specifieke probleem.

Bekijk dit webinar als een kort diëtistisch consult, maar dan (anoniem) in groep. Je krijgt ook de vragen van anderen te zien, en kan mee nadenken over mogelijke oplossingen voor hen als je daar zin in hebt.

Rustgevende kruidenthee uit eigen tuin

In een vorig leven was ik herborist. Kruiden en planten zijn nog altijd een grote passie van mij. Omdat ik als diëtist de norm heb om steeds water en thee aan te raden als gezonde dranken, combineer ik in dit webinar mijn twee passies: dieëetleer en kruidenleer. Ik leer je welke kruiden je gemakkelijk op je balkon en in je tuin kan kweken en hoe je er de heerlijkste drankjes mee maakt. Als bonus durf ik nog wel eens een vers kruidig cocktailrecept mee te geven :)

Stress aan tafel

Dit is een webinar voor ouders en zorgpersonen die vaak te maken krijgen met een slechte sfeer aan tafel. Op den duur begint het al in de auto na school: "Wat eten we vanavond?" en als het antwoord dan niet aanstaat, dan begint de negativiteit en de stress te groeien. Het is voor niemand leuk wanneer de eetmomenten niet in rust kunnen verlopen. Ik bekijk met jullie wat normale ontwikkelingsfases zijn in het eetgedrag, en wanneer een lastig eetmoment echt een eetprobleem wordt. Daarna bekijken we wat de mogelijke stappen zijn die we kunnen zetten om deze negatieve spiraal te stoppen en om te draaien, zodat het hele gezin weer opnieuw van het tafelmoment kan genieten. 


In je eigen tempo, je eigen ruimte, je eigen traject op je eigen manier!