Eetproblemen en het autismespectrum

Autidiëtist

Traject voedingsbegeleiding bij ASS

Wanneer je op het autismespectrum zit, brengt dat soms extra uitdagingen en stress mee op het vlak van voeding en eetmomenten. In dit traject luister ik naar jouw hulpvraag en zoek ik mee naar kleine en grote zaken die voor jou het eetmoment aangenamer kunnen maken. Ook toets ik met jou af of je alle nutriënten wel binnen krijgt, en waar je kan optimaliseren qua gezonde voeding en leefstijl. Dit alles doe ik met respect voor jou en voor de grenzen die jij daarbij oplegt.

Het traject omvat 8 sessies, waarvan de eerste 1,5 uur duurt en de daaropvolgende sessies telkens 45 minuten. Ik raad hierbij aan om voldoende tijd te nemen tussen de sessies door, omdat je doorgaans tijd zal nodig hebben om de sessies te verwerken en de adviezen te implementeren in je dagelijks leven. De intake is steeds op locatie (Mol of Sint-Job-in-'t-Goor), maar de opvolgsessies kunnen indien gewenst ook online gepland worden.
Twijfel je of ik je wel kan helpen met jouw specifieke hulpvraag? Stuur me gerust een mailtje of geef me een belletje en ik voorzie jou ASAP van een antwoord.