Voedingstwijfels

Voedingstwijfels

Je hoort en leest overal zoveel over gezondheid en voeding, vaak is het echt onmogelijk om door de bomen het bos nog te zien. In de drukte van het dagelijkse leven, zorgt dit soort onzekerheid voor veel stress. 

In feite zouden je maaltijden vlotjes in jouw dagschema moeten passen, zodat je op een ontspannen en routineuze manier gezonde keuzes kan maken. Zodat je tijd kan maken voor ontspannende en plezierige activiteiten, in plaats van te moeten stressen over 'wat we vanavond gaan eten'. 


Hou de socials in't oog voor de lancering van een nieuw traject!

Als je niet kan wachten en super benieuwd bent, contacteer me dan gerust voor meer uitleg. 


Traject 'Gewoon Gezonde Voeding'

Twijfel je of je wel 'gezond' bezig bent? Ben je het beu om tegenstrijdige informatie over voeding en gezondheid te krijgen? Stel samen met mij in 6 sessies (telkens 1u) jouw eetpatroon voor eens en voor altijd op punt.

In dit individueel traject leer ik je om zelf een gezonde maaltijd te plannen en een gebalanceerd weekmenu op te stellen. Dit kan zowel voor veganisten, vegetariërs, flexitariërs als bourgondiërs.
Ik leer je in dit traject ook waar je zelf betrouwbare voedingsinformatie vindt, zodat je na afloop sterk in je schoenen staat op voedingsvlak en mij niet meer nodig hebt voor advies!

Lessenreeks  'Gewoon gezonde voeding'

Mijn online of live lessenreeks over gezonde voeding gaat door in groepjes van 6 tot 8 personen. Voldoende mensen om het gezellig te maken en eens met elkaar te kunnen discussiëren, maar ook niet te veel mensen zodat ik jou als lesgever nog steeds kan voorzien van persoonlijk advies tijdens deze lesuren. 

De lessen duren telkens 2 uur, waarvan je 1,5u les krijgt (inclusief cursusmateriaal en thee) en waarvan we een half uur spenderen aan persoonlijke vragen.

Tijdens deze lessen is het mijn doel om jou de tools in handen te geven om zelf betrouwbare informatie over gezondheid te kunnen vinden, om zelf een gezonde maaltijd en een gezond weekmenu te kunnen maken en om misinformatie te leren herkennen. Idealiter heb je mij na deze lessenreeks niet meer nodig, al blijf je natuurlijk welkom om deel te nemen aan één van mijn andere trajecten of lessenreeksen!

Het is mijn doel om jou na dit traject niet meer terug te zien! Je krijgt alles in handen om voor eens en voor altijd te weten wat gezonde voeding is en op welke informatiekanalen je in de toekomst kan vertrouwen.