Herstel van een eetstoornis

Het herstelproces bij eetstoornissen

Eetstoornissen zijn mentale ziekten waarbij je in je herstel hulp nodig hebt van een multidisciplinair team. Ik zal jouw herstel niet in mijn eentje begeleiden, maar je steeds vragen om op zijn minst ook een huisarts en een psycholoog in te schakelen. 

Heb je het vermoeden dat je een risico loopt op een eetstoornis, maar ben je niet zeker welke kant je daarmee op moet: contacteer mij gerust met al je vragen. Ik stel zelf geen diagnose, maar kan indien nodig wel de weg wijzen naar jouw eerste stap naar herstel.
Dit advies bied ik gratis en vrijblijvend aan. 

Indien je kiest voor mij als jouw begeleidend diëtist in je genezingsproces, zet ik mij intensief in om je van de correcte voedingsinformatie te voorzien en om met jou te zoeken naar manieren waarop je stress en angsten rondom voeding kan verminderen. Ik zal je nooit dwingen tot iets, en ik zal steeds op een eerlijke manier mijn professioneel advies geven met het beste resultaat voor jou in het achterhoofd. 

Als jij daar toestemming voor geeft, dan overleg ik graag met andere personen die jou begeleiden zodat je jouw hersteltraject kan optimaliseren.